Margriet's PopUpKoor zingt voor Anna's huis

Gepubliceerd: 05-07-2021 10:07

Margriet's PopUpKoor zingt voor Anna's huis

WORMERVEER - Een hoogtepunt waar - door bekende omstandigheden - te weinig mensen van hebben kunnen genieten. Dan hebben we het over de presentatie van de CD ‘Room with a View’ van het PopUp koor dat Margriet Eshuijs met heel veel enthousiasme dirigeert. De presentatie in het Wilhelminapark mag gezien worden als het optreden op 29 augustus als het koor zal zingen voor Anna's huis.

Gegeven de omstandigheden kon het PopUp koor de achterliggende periode niet bij elkaar komen. Dat was afgelopen week weer voor het eerst het geval. Het koor ontmoette elkaar in de buitenlucht op een informele wijze met inachtneming van de coronamaatregelen. Het koor heeft het ervaren als een een heerlijke middag en ontvingen uit handen van Margriet het resultaat van hun gezamenlijke inspanning.
Vanzelfsprekend mocht een optreden in de muziekkoepel niet ontbreken. Het koor opstellen op 1,5 m en na veel Hopman gedrag (quote Margriet!) kon de dirigente eindelijk al haar koorleden op het podium laten zingen. 'We zijn gewoon maar ergens begonnen en wat was het meteen al weer op een niveau.'

De komende periode zal er nog stevig gerepeteerd gaan worden om op de 29e augustus uit te kunnen pakken. Dan zingt het PopUp koor voor Anna's huis. Bij dat optreden is het noodzakelijk te reserveren en dat kan per mail via BenefietAnnaHuis@gmail.com Het gevraagde entreebedrag (€ 7,50) zal rechtstreeks door gaan naar het inloophuis in de Zaanstreek voor mensen die ondersteuning nodig hebben en geconfronteerd worden met kanker.

De titel van de cd ‘Room with a View’ refereert aan al de z.g. Zoom-uren’ die de koorleden al turend in het hobby kamertje of de keuken voor het scherm hebben doorgebracht. De cd is nu officieel gereleased en is te bestellen door een mailtje te sturen naar margrieteshuijs@gmail.com


Foto Richard Sijmons 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl