Marketing Zaanstreek treft in Olam Cacoa nieuwe partner

07-07-2020 16:48

Marketing Zaanstreek treft in Olam Cacoa nieuwe partner

STREEK - De stichting Marketing Zaanstreek kan opgewekt melden dat zij Olam Cocoa B.V. een nieuw toegetreden partner kan verwelkomen. Een van de eerste wapenfeiten van dit partnership zal een nieuwe invulling worden voor het grote bord op het pand van Olam, zichtbaar vanaf de Provincialeweg en tegenover Station Zaandijk-Zaanse Schans.

Eric Nederhand, General Manager Olam Cocoa: “Als van oorsprong Zaans bedrijf steunt Olam Cocoa diverse Zaanse initiatieven waaronder Marketing Zaanstreek met een partnership, om in de omgeving maatschappelijk betrokken te zijn en de marketingactiviteiten van Marketing Zaanstreek te kunnen uitbreiden. Vele (oud) werknemers van Olam Cocoa zijn woonachtig in de Zaanstreek en zijn een onderdeel van de Zaanse verhalen die Marketing Zaanstreek verteld. Naast het prachtige industriële verleden waarvan nog veel terug te vinden is in de Zaanstreek zet Olam Cocoa B.V. deze industrie nog steeds voort en hoopt samen met Marketing Zaanstreek en partners de Zaanstreek nog welvarender te maken.”

Recent omarmde Olam Cocoa B.V. al de campagne #SAMENZAANS. Nederhand: “De huidige crisis treft ons allemaal daarom steunden wij met een actie lokale ondernemers en zijn er brownies uitgedeeld aan eenzame ouderen en zorgpersoneel in woon- en zorgcentrum Parkzicht in de omgeving van de fabriek in Koog aan de Zaan.”

Directeur Marketing Zaanstreek, Anneke Wijdogen-Vis is trots Olam Cocoa als partner te mogen verwelkomen: “Olam is een echte Zaanse maker. Al generaties lang gevestigd in de Zaanstreek en een mooi voorbeeld van hoe wonen en werken in onze streek nog steeds naast elkaar gebeurt. Olam Cocoa maakt onderdeel uit van het Zaanse verhaal en is tot op de dag van vandaag een belangrijke werkgever voor Zaankanters en vertegenwoordiger van de Zaanstreek. Marketing Zaanstreek kijkt er naar uit om gezamenlijk de reputatie en het belang van de maakcultuur onder de aandacht te brengen.“

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl