Meepraten over Amsterdamse windmolens

20-11-2021 10:32

Meepraten over Amsterdamse windmolens

STREEK - Dat lijkt op een bericht waarvan de gemiddelde Zaankanter zal zeggen 'Ja en?'  Dat er extra windmolens in Amsterdam komen heeft echter directe gevolgen voor Zaanstad e.o. Vandaar de mogelijkheid om mee te praten.

Om te kunnen bepalen waar de nieuwe windmolens het beste kunnen komen, wil de gemeente Amsterdam ook graag horen wat de inwoners van de buurgemeentes hier van vinden. Een genereus gebaar op het eerste gezicht.


In mei dit jaar heeft de gemeenteraad van Amsterdam windzoekgebieden vastgesteld. Binnen deze gebieden wil de gemeente windmolens plaatsen. Waar de windmolens precies komen te staan, is nog niet bepaald. Daarom heten deze gebieden windzoekgebieden. 

Door nu mee te doen, dragen ook de inwoners van Zaanstad bij aan informatie voor de gemeenteraad van Amsterdam. Hiermee kan zij straks een betere keuze maken over de mogelijke locaties voor windmolens in Amsterdam. Meedoen kan tot en met 1 december 2021 en het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Klik hieronder voor de vragenlijst.

Doe mee met de online raadplegingvia Populytics

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl