Mening gevraagd in enquête over nieuwe cultuurvisie

Gepubliceerd: 15-12-2018 14:12

Mening gevraagd in enquête over nieuwe cultuurvisie

ZAANSTAD - De gemeente werkt, samen met de stad, aan een nieuwe visie op cultuur. In deze visie komt te staan hoe de gemeente, samen met culturele organisaties, ondernemers en initiatiefnemers in de komende jaren wil gaan bijdragen aan cultuur in Zaanstad.

Er zijn al meerdere bijeenkomsten en gesprekken geweest over de toekomst van cultuur. Maar ook online kan iedereen nog zijn of haar mening te laten horen door middel van een online enquête. Dat kan nog tot 3 januari 2019.

Aan de hand van elf stellingen kunnen mensen laten weten wat zij belangrijk vinden in de nieuwe cultuurvisie. De enquête is te vinden op www.zaanstad.nl met het zoekwoord: cultuurvisie.

,,Zaanstad begint steeds meer te bruisen. Er zijn al veel mooie, culturele activiteiten in Zaanstad. Van mooie evenementen tot muzieklessen op school en alles wat daartussen zit", vertelt Sanna Munnikendam, wethouder Cultuur (zie bijgaande foto opening Zaanse Uitmarkt 2018).

,,Samen met iedereen die van cultuur geniet en wil meepraten werken we nu aan een visie op cultuur. Ik wil iedereen dan ook oproepen: vul de enquete nog in, want dan wordt ook uw mening gehoord. Heel belangrijk want voor mij is cultuur cruciaal. Bij het opgroeien, bij het ontmoeten van elkaar en bij het genieten van het leven. Cultuur is een bindmiddel voor de stad en zorgt dat de stad gaat bruisen!"

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl