Mo Kusadasi assistent van Christopher Manuputty bij Zaandijk

26-01-2021 09:31

Mo Kusadasi assistent van Christopher Manuputty bij Zaandijk

STREEK - Recentelijk kondigde het bestuur van ZVV Zaandijk al aan dat Christopher Manuputty als hoofddtrainer was aangetrokken voor het nieuwe seizoen. Andermaal heeft het bestuur nieuws op technisch gebied. Mo Kusadasi is als assistent-trainer voor de herenselectie binnengehaald.

De Zaandijkers menen met Manuputty en Kusadasi een jong, ambitieus en enthousiast trainersduo in huis te hebben gehaald. Naast Manuputty kan ook Mo (30 jaar) bogen op een hooie voetbalcarrière in het amateurvoetbal. Hij stond op de ledenlijst van o.a. bij Hellas Sport, FC Volendam, ADO’20, OFC en ZTS. Momenteel is hij keeper bij Saenden. Daar was hij al eens tijdelijk verantwoordelijk man omdat hij over de benodigde papieren beschikte waar Rene Reijinga toen nog niet over beschikte.


Kusadasi wil zich nu vol storten op zijn trainersloopbaan en daarvoor heeft hij al flink wat diploma’s op zak. Hij woont in Zaandam met een prachtig jong gezin en heeft een leidinggevende functie bij de ABN Amro Bank. Mo zal zich bij de Zaandijkers hoofdzakelijk richten op het trainen en coachen van het tweede, het beloftenteam, en bezighouden met de doorstroming van de jeugd naar de selectie.

'Op dit moment hebben wij een aantal talentvolle lichtingen en onze volle aandacht gaat naar een goede begeleiding. Ook zullen Mo en Christopher onze jeugdtrainers hierbij ondersteunen en adviseren.
Bij het realiseren van onze voetbalambitie zullen zij onze andere kernthema’s, clubbinding en sportplezier, niet uit het oog verliezen' zo klinkt het vanuit de bestuurskamer van de Zaandijkers als Kusadasi zijn handtekening onder het contract plaatst.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl