Mondkapjes en desinfectiemateriaal meer dan welkom bij huisartsen

18-03-2020 07:50

Mondkapjes en desinfectiemateriaal meer dan welkom bij huisartsen

KOOG AAN DE ZAAN - Terwijl zij druk doende is om zich te bekwamen als nagelstyliste (volop in de opleiding) merkt Sandra Slot dat nagenoeg alle nagelstudio's hun deuren gesloten hebben. "Dat betekent dat er veel materiaal ongebruikt op de plank en in de kast blijft staan." Dat deed Sandra besluiten haar huisarts te bellen.

Haar idee was even simpel als doeltreffend. "Vanmiddag heb ik drie dozen mondkapjes, desinfectiespullen en alcohol bij mijn huisarts Bas Wouters afgeleverd. Hij was daar uitermate verheugd over."

Tekst gaat verder onder de video.


Sandra besefte dat zij in actie moest komen toen zij vernam dat o.a. de huisartsen, maar ook de thuiszorg, de politie en nog veel meer instanties, amper nog voldoende materiaal ter beschikking hadden. "En ze krijgen het voorlopig ook niet aangevuld. Vandaar mijn idee om ons materiaal aan hen te schenken."

De voorzet deelde zij met haar echtgenoot Edwin. Die keek wat fronsend. "Dat zal toch wel opgelost worden?" was zijn gedachte. Sandra kon hem overtuigen van het tegendeel zodat ook hij helemaal achter de actie van zijn echtgenote stond.

Sandra stapte vanmiddag op haar brommertje en leverde de materialen af bij haar huisarts. "En die was daar echt enorm blij mee. Daarom plaats ik overla de oproep om mijn voorbeeld te volgen. Neem contact op met uw huisarts als u overbodige voorraden heeft. De artsen en andere instellingen zitten te springen om dit soort donaties."

Op de foto de gemotiveerde Sandra Slot.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl