Mondkapjes verkrijgbaar bij station

Gepubliceerd: 02-06-2020 8:06

Mondkapjes verkrijgbaar bij station

ZAANDAM - Zoals zo vaak zijn er altijd mensen die bij problemen in oplossingen denken. Zo ook bij Mondkapjescompany.nl Een bedrijf gevestigd aan de Vredeweg in Zaandam. Zij stelt als Mondkapjes Company de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs van Nederland te bieden.

Om dat idee onder de aandacht te brengen staat de Zaanse ondernemer vandaag en morgen aan de voor- en achterzijde van station Zaandam. Dat posten komt voort uit de wetenschap dat sinds half maart in ons land diverse gedragsregels gelden die erop gericht zijn het aantal contacten met anderen te reduceren (bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden). De regels moeten er verder toe
bijdragen dat tijdens contacten met anderen het coronavirus niet wordt overgedragen (hygiënemaatregelen).

Diverse bedrijven en bijvoorbeeld het openbaar vervoer stellen de eis alleen personen toe te laten die gebruik maken van een door het RIVM goedgekeurd mondkapje.

'Dat het onwaarschijnlijk is om zelf te worden besmet met corona denkt 28 procent. Daarentegen geeft 17 procent aan dat het waarschijnlijk is dat ze de ziekte oplopen. De helft van de mensen geeft aan het ernstig te vinden als ze besmet worden. Bijna iedereen (90 procent) zou het (heel) erg vinden als ze het virus doorgeven aan een ander' zo laat de Mondkapjes Company op haar website weten.

Door actief gebruik te maken tijdens werk en/of reizen met het openbaar vervoer en gebruik te maken van de door Mondkapjes Company verkleinen de reizigers in grote mate de kans op besmetting met het Covid-19 virus. Per 1 juni is het verplicht een mondkapje te dragen in het Openbaar vervoer in Nederland. Met die gedachte in het achterhoofd worden momenteel vanuit een bakfiets mondkapjes en bijbehorende artikelen aangeboden. 'Zorg voor uw eigen welzijn, het welzijn van uw personeel / collega’s en draag onze mondkapjes vandaag nog!'  klinkt het enthousiast vanachter de bakfiets.Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl