Muzikaal aanbod van ZFC Zaandijk

Gepubliceerd: 25-05-2021 15:05

Muzikaal aanbod van ZFC Zaandijk

STREEK - Een loffelijk streven. Orkest en muziekschool Zaandijks Fanfare Corps (ZFC) wil muziek voor ieder kind mogelijk maken. Vandaar dat zij alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar oproepen goed op te letten. Vanaf 14 juni start ‘Ik Maak Muziek’ en deze gaat na de zomervakantie verder. Met juf Lisa kunnen kinderen zeven keer meedoen aan een leuke kennismaking met muziek.

Hoe gaat dat in zijn werk? Wilma Vloon, uit hoofde van haar bemoeienissen vanuit ZFC Opleidingen, vertelt dat je zelf muziek maakt, instrumenten leert kennen, zingt, danst en beweegt. "In onze flyer staat alle info, waar het is (Zaandijk) en ook hoe je je kunt opgeven. Juf Lisa van der Weij studeerde docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en werkt(e) o.a. in het basisonderwijs, bij het Concertgebouw en de Stichting Leerorkest in Amsterdam Zuidoost."

Als geschreven wil ZFCZaandijk muziek voor ieder kind mogelijk maken. Andermaal Vloon: "Dit doen we door een goede basis te bieden voor verdere muzikale activiteiten. In elke groep is er een plekje voor een kind voor wie dit geweldig zou zijn maar waar het gezinsbudget beperkt is. Via opleidingen@zfc-zaandijk.nl kun je vertellen welk kind er volgens jou voor in aanmerking komt."


ZFCZaandijk roept maatschappelijke organisaties maar ook particulieren op om hen te helpen om dit voor ieder kind mogelijk te maken. Mail opleidingen@zfc-zaandijk.nl of app Wilma Vloon op 0654702462. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl