Muzikaal Ver-langen in Fluxus

Gepubliceerd: 21-11-2016 12:11

Muzikaal Ver-langen in Fluxus

ZAANDAM - Mezzo-sopraan Helena van Heel zingt op 27 november onder de titel Ver-langen met collega's uit het liedcyclus Op Dagen van Licht van de Zaanse componiste Claudia Rumondor. Locatie is de Verkadezaal, FluXus Westzijde 148. Aanvang 16.00 uur.

Ver-langen gaat over het gevoel van thuis zijn, of juist ver weg van thuis. De muziek en woorden van Claudia Rumondor verbinden heden en verleden. Het Zaanse met de Indonesische cultuur van haar oma en ouders. In de liedcyclus Op dagen van Licht worden polder en sawa in één ademhaling gezongen. We zitten even onder de klapperboom, maar ook hier en nu waar het geluk is... Totdat wij het laten vallen.

Beleef de contrasten met mezzo-sopraan Helena van Heel, altvioliste Julia Barnes, klarinettiste Amy de Leeuw, bassiste Norma Brooks en slagwerker Yung-Tuan Ku. In het programma zijn ook verrassende slagwerk en elektronische performances van MAPA Masters Yung-Tuan Ku, Illy Cheng en Che-Sheng Wu.

Gratis toegang. Donatie zeer welkom.

Meer weten? info@facettenvandekunst.nl t.a.v. Julia Barnes. Of kijk op www.facettenvandekunst.nl, Facebook Facetten van de kunst.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl