Muzikale lezing Ineke Jansen: "Ik vind het kicken"

Gepubliceerd: 23-03-2019 13:03

Muzikale lezing Ineke Jansen:

WORMERVEER - Liefhebbers van klassieke muziek kunnen komende dinsdag terecht in de PKN-kerk in Wormerveer. Zaanradio-presentator Ineke Jansen geeft daar samen met predikant Christiaan Ravensbergen een muzikale lezing in een intieme setting.

De voorbereidingen zijn bijna klaar, er is zelfs een bijzonder decorstuk geregeld. "Ik heb er heel veel zin in, maar het is wel spannend. Bij Zaanradio zit ik lekker in een studio achter mijn microfoon, nu heb ik een publiek voor me."

"Kicken"
Ze vindt het belangrijk dat klassieke muziek aan de man wordt gebracht. Dat doet ze elke zondagavond in het programma Intermezzo op Zaanradio, samen met haar man Chris. Dinsdag maakt ze dus een uitstapje met een muzikale lezing. Ze laat daar een stuk van Beethoven horen: Christus am Ölberge. "Dit is een vrij heftig stuk hoor. Er zitten enorme spanningsvelden in. Maar ja, dat vindt ik kicken en dat hoop ik dinsdag dus over te brengen."

'Muziek in de Passietijd' is dinsdag 26 maart te zien in de PKN-kerk (Noordeinde 21, Wormerveer). Geïnteresseerd in het programma Intermezzo? Dat is elke zondag om 20.00 uur te beluisteren op Zaanradio.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl