Myron maakt werk Owen af

21-02-2021 09:34

Myron maakt werk Owen af

STREEK - Als linksback van een van de meest aanvallende teams van de eredivisie komt streekgenoot Owen Wijndal met de regelmaat van de klok dichtbij dan wel echt in scoringspositie. Het daadwerkelijke scoren wil helaas nog niet zo vaak lukken. Vorig seizoen was het tegen ADO Den Haag dat hij zijn eerste doelpunt voor AZ maakte.

Zaterdagavond speelde Owen met zijn ploeg in Venlo. Op bezoek bij VVV-Venlo werd op eenvoudige wijze de derde overwinning op rij geboekt in de Eredivisie. De afgelopen weken won de ploeg van trainer Pascal Jansen ook al van FC Emmen (0-1) en sc Heerenveen (3-1). Tegen tien spelers liep AZ nu door twee treffers van Myron Boadu eenvoudig uit naar 1-4.


De laatste treffer van Boadu leek aanvankelijk op naam van Wijndal te komen. Nog net voor de bal het doelvlak geheel en al passeerde zette de aanvaller zijn teen er tegen en werd de Zaankanter zijn doelpunt ontnomen. Na afloop maalde niemand daar overigens om. 'De winst is het enige wat telt. Dan maakt het niet uit wie er scoort. Al had ik het natuurlijk wel leuk gevonden' vertelde Owen na afloop voor de ESPN camera.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl