Nationale Burendag op Kinderboerderij Rooswijk

25-09-2020 13:13

Nationale Burendag op Kinderboerderij Rooswijk

ZAANDIJK - Op de Kinderboerderij Rooswijk worden de buren uit Rooswijk, Zaandijk, Koog aan de Zaan en andere wijken in Zaanstad zondag 27 september van harte uitgenodigd om samen met hun kinderen of kleinkinderen een bezoek te brengen aan de kinderboerderij aan de dr. J.J. van der Horststraat 2 D in Zaandijk.

 


Speciaal voor de kinderen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd en zijn er prijsjes te winnen. De RIVM maatregelen worden vanzelfsprekend nageleefd. Afstand houden is een must en maximaal 50 personen (inclusief de medewerkers) zijn toegestaan. Om een goede verspreiding van de bezoekers te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een strippenkaart zodat elke activiteit aan bod kan komen. De strippenkaart is voor € 5,- te koop bij de entree. 

De opbrengst van deze burendag komt in zijn geheel ten goede aan de renovatie van Kinderboerderij Rooswijk. Wie zijn (klein)kinderen wil laten pony rijden, geitjes aaien, varkentjes kriebelen of konijntjes kroelen kan zijn hart ophalen. Of willen ze liever spelletjes doen, creatief kleuren of knutselen of een echte speurtocht oplossen? Of willen de (groot)ouders ze verrassen met andere leuke activiteiten? Kom dan zondag 27 september vanaf 12.00 uur naar Kinderboerderij Rooswijk, Dr. J.J. van der Horststraat 2D in Zaandijk 

Deze viering van burendag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van AH Vos supermarkten, Woudt Fietsen en Speelgoed in Koog aan de Zaan en het Oranje fonds.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl