Nelly Troost winnares tweede ronde Zaanse kunstquiz

Gepubliceerd: 04-12-2018 9:12

Nelly Troost winnares tweede ronde Zaanse kunstquiz

ZAANSTREEK – Het kunstwerk Bzz bzz van beeldend kunstenaar Paul de Reus blijkt door veel Zaankanters te zijn gespot gezien het aantal inzendingen van de tweede ronde van de RTV Zaanstreek kunstquiz in samenwerking met Artzaanstad.

Nelly Troost uit Zaandam wist het juiste antwoord waar het opvallende meisje met de blauwe jurk en het glas aan haar oor te vinden is: op de kruising Westzijde/Frans Halstraat/Rembrandtstraat in Zaandam. Het beeld staat daar sinds 2011.
,,Een paar jaar geleden heeft iemand in de winter het meisje van een warme sjaal voorzien”, voegde de winnares van de Artzaanstad cadeaubon van 25 euro er nog aan toe. Van harte gefeliciteerd Nelly. Artzaanstad neemt contact met u op over de uitreiking van de waardecheque.

Derde ronde kunstquiz
Als een ware poortwachter staat de glazen man op bijgaande foto ergens in de Zaanstreek op wacht. Zijn metersgrote gestalte komt nog imposanter over omdat hij op een sokkel staat én een roestvrijstalen voet. Is de glazen wachter gevaarlijk en daarom gevangen in een roestvrijstalen kooi? Loopt hij anders weg? Zijn het er nu één? Of zelfs twee…?

Meedoen
Meedingen naar de prijs is simpel: stuur een mailtje naar info@rtvzaanstreek.nl met daarin het antwoord: waar is deze glazen man te vinden? Noem de straatnaam en/of omschrijf de locatie EN like/volg RTV Zaanstreek op Facebook: https://www.facebook.com/RTVZaanstreek/

Wie dit doet vóór vrijdag 21 december maakt kans op de Artzaanstad cadeaubon van 25 euro. De winna(a)r(es) krijgt persoonlijk bericht van Artzaanstad. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Artzaanstad: zoveel meer dan een kunstuitleen
Opvallen met een uniek kunstwerk tegen de muur in uw huiskamer? Helemaal de sier maken bij het uitgaan met een catchy clutch? Op zoek naar een bijzondere kunstobject als eyecatcher op de schouw? Of tijdens het kerstdiner opvallend/onopvallend scoren met een Kandinsky brillenpoetsdoek? Waarbij u achteloos, maar duidelijk zichtbaar, de unieke Piet Mondriaan brillenkoker op tafel legt? Stap dan eens binnen bij Artzaanstad. De kunstzinnige locatie die veel meer is dan een ’kunstuitleen’.

Inspireren
Rondstruinen en je laten inspireren kan letterlijk in de grote bij Artzaanstad-shop maar ook online op http://artzaanstad.nl/content/
Art Zaanstad is open dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en te vinden aan Grote Hulzen 11 (Hembrugterrein) in Zaandam. In verband het Kerstmis is Artzaanstad extra geopend op vrijdagavond 21 december en op zondag 23 december. Ook fijn: de auto staat gratis voor de deur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl