Netwerken voor werkzoekenden centraal in meet-up De Broekriem

Gepubliceerd: 04-08-2017 18:08

Netwerken voor werkzoekenden centraal in meet-up De Broekriem

ZAANDAM – Na de kick-off is het op 24 augustus tijd voor de eerste Zaanse meet-up van activiteitenplatform voor hoogopgeleide starters en ’in-between-jobbers’ De Broekriem. Hotel Inntel aan de Provincialeweg 102 in Zaandam is de gastlocatie voor de meeting waarin netwerken centraal staat.

Netwerken: sleutel tot het vinden van een nieuwe baan aldus vele organisaties en coaches van mensen die een nieuwe baan zoeken. Maar hoe doe je dat? Krijg je vlekken in je nek alleen al bij het horen van dit woord?

Netwerken
Arlette van Scheppingen, een van de eventmanagers en zelf ook werkzoekend als trainer/teamcoach, stelt: ,,Starter en/of in-between-jobber? Jij hebt één doel voor ogen: het vinden van een betaalde baan. Netwerken is daar een prima manier bij. Door te netwerken blijf je op de hoogte welke ontwikkelingen er in jouw vakgebied zijn en waar de banen zijn. Wist je dat meer dan zeventig procent van de banen tegenwoordig vervuld worden via netwerken?”

Onderwerpen
In deze meet-up gaan de deelnemers aan de slag met onderwerpen als: eerste indruk, verdiep je in de ander, heb jij een netwerk? Hoe groot is jouw netwerk? En online netwerken.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Aanmelden via deze link: https://www.debroekriem.nl/event/meet-up-netwerken-6/ Deelname is kosteloos. Zie voor meer info ook: www.debroekriem.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl