Nieuw: Ondernemers talkshow NV Zaanstad

Gepubliceerd: 05-08-2018 9:08

Nieuw: Ondernemers talkshow NV Zaanstad

ZAANSTAD - Het Zaantheater is maandag 15 oktober het onderkomen voor de eerste ondernemers talkshow NV Zaanstad. Een initiatief van onder meer Leren en Werken Zaanstreek Waterland.

NV Zaanstad is een live talkshow voor, door en vooral mét ondernemers. In ongeveer een uur komen meerdere ondernemers en ondernemende mensen aan het woord. Dit wordt afgewisseld met muziek, een filmpje en aantal rubrieken.

Uitdagend
De opzet is een stimulerende talkshow die uitdagend is van toon. Er is ruimte voor een kritische kanttekening of tegengeluid. De NV Zaanstad gebruikt inhoud als bindmiddel en biedt behalve het bedrijfsleven bestuurders, ambtenaren en onderwijsmensen een podium.

De organisatie stelt met nadruk dat NV Zaanstad géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger is. Het moet gezien als ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen. NV Zaanstad is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats.

Partners
De eerste editie van NV Zaanstad wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners: Zaantheater, ZON, Gemeente Zaanstad, Buro Hoffman, Mirthe Westrik, De Coalitie en Leren en Werken Zaanstreek Waterland.


Wie zeker wil zijn van een plek doet er goed aan snel te mailen naar info@nvzaanstad.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl