Nieuw: ontbijtrestaurant in Koog

Gepubliceerd: 01-08-2018 12:08

Nieuw: ontbijtrestaurant in Koog

KOOG AAN DE ZAAN - Mickey van Gendt opent 4 augustus haar ontbijtrestaurant HAPS aan de Lagedijk 49. Een primeur voor Noord-Holland aldus de onderneemster.

De opzet is ontbijten als een feestje op donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 en op zaterdag en zondag een uurtje later. ,,Het ontbijt is, volgens velen, de belangrijkste maaltijd van de dag. Vreemd genoeg is dit nu net de maaltijd die er door hedendaagse hectiek nogal eens bij inschiet”, stelt Mickey.

Met haar initiatief speelt ze in op wat vier jaar geleden in New York, Berlijn, Londen en Parijs ontstond: het ontbijtrestaurant.

Kennismaken kan zaterdag 4 augustus waarbij hapjes, koffie of thee natuurlijk getest kunnen worden. Mickey hoopt dat haar restaurant dé plek wordt waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren maar er vooral genieten. Een Italiaanse chef zorgt voor de lekkerste warme ontbijtverrassingen zoals verse taarten en zelfgebakken brood. De producten en ingrediënten komen veelal uit de regio en waar mogelijk biologisch.

Meer informatie: www.haps-ontbijt.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl