Nieuwe leden welkom bij Margriet Eshuijs PopUpkoor

Gepubliceerd: 27-08-2018 11:08

Nieuwe leden welkom bij Margriet Eshuijs PopUpkoor

ZAANSTREEK – Ook lekker zingen onder leiding van een zeer ervaren Zaanse zangeres die zelf hoog in de hitlijsten stond? Het kan vanaf 11 september bij het Margriet Eshuijs PopUpkoor.

Het koor, zie foto Michel Schermer, repeteert twintig keer per seizoen en staat onder leiding van Margriet Eshuijs. Edison-winnares en bekend van onder meer hits als House for Sale en Black Pearl.

Op het repertoire staat Engelstalige popmuziek, liedjes bewerkt voor koor door Margriet Eshuijs. De mooiste hits van toen en nu in eigen Margriet Eshuijs PopUpkoor versie. Het koor repeteert in kleine groepjes waar veel aandacht is voor zangtechniek en stemgebruik. De repetities zijn op dinsdag in de Bovenkruier te Zaandam.

Er worden acht liedjes ingestudeerd van onder meer Pharrell Williams, The Beatles, Adele en Bruce Springsteen. Aansluitend volgt in februari het optreden in de Kogerkerk in Koog aan de Zaan.

De koorleden die al wat langer meedoen vormen het Optreedkoor. Op het programma staan optredens op vrijdag 28 september (Wereld Alzheimer dag) in het Zaantheater en zaterdag 17 november in wijkcentrum Dirk Prins. Deze avond wordt gehouden door vrijwilligers voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Voor meer informatie en aanmelden: info@margrieteshuijs.nl. Zie ook www.facebook.com/Margriet-Eshuijs-Popupkoor

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl