Nieuwe naam Zaandamse fusieclub in aantocht

09-11-2021 10:15

Nieuwe naam Zaandamse fusieclub in aantocht

ZAANDAM - Na alle voorbereidingen en uiteindelijke akkoord van de ledenvergaderingen van zowel ZVV Zaanlandia als die van FC Zaandam kan in het fusietraject een volgende stap gezet gaan worden. Vrijdagavond 19 november zal bekend worden gemaakt hoe de naam en clubkleuren van de nieuwe vereniging gaan worden.

In beide clubs is er sprake van een gezonde opwinding richting deze datum. Velen zijn benieuwd wat de naam en clubkleuren van de nieuwe vereniging gaan worden. 'Er is al veel over nagedacht en gespeculeerd in de beide verenigingen. Want wordt het VV de Zaan, Zaanse Boys, FC Hoornseveld , de Zaankanters of tóch ......?? Nog heel even geduld en afwachten' zo valt te lezen op de websites van beide nu nog separate clubs. 


Op vrijdagavond 19 november is er een speciale gast gevraagd om de naam en kleuren aan de leden te onthullen. Dat zal geschieden onder het genot van een hapje en een drankje. De eerste drankjes en alle hapjes zijn op kosten van de nieuwe vereniging.

Deze bijeenkomst zal plaatshebben in de grote kantine van FC Zaandam. Inloop vanaf 19.30 uur en dan de bekendmaking zo rond 20.00 uur. Hoe lang het geheel zal duren is lastig in te schatten, maar uiterlijk 22.00 uur zal de laatste gast vertrokken zijn.

Het spreekt voor zich dat de oproep is om uit naam van Zaanlandia en FC Zaandamallemaal aanwezig te zijn op vrijdagavond 19 november vanaf 19.30 uur om dan de nieuwe vereniging te vieren.

Het doorgaan van de avond is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID 19. Voor deze avond is een Coronatoegangspas verplicht! Wettelijk zijn alle sportverenigingen verplicht te controleren op de coronatoegangspas.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl