Nieuwe single Glenn de Koning

Gepubliceerd: 01-05-2019 16:05

Nieuwe single Glenn de Koning

ZAANSTREEK – De videoclip is (weer) gelijk prachtige promotie van het gezellige uitgaanshart van Zaandam: de nieuwe single van zanger Glenn de Koning. Op koningsdag was de lancering van ‘Eentje moet kunnen’. 

De single is geschreven door Billy Dans in samenwerking met Chiel Ottink. Het nummer gaat over het caféleven. De ochtend erna en je er weer vroeg uit moet. Maar je wil toch nog dat ene drankje drinken. Vaak loopt dit niet goed af omdat het veel te gezellig is want meestal blijft het er niet bij eentje…

Opnamen in eigen café
Het lag voor de hand dat de video werd opgenomen in het café van Glenn dat te vinden is aan de Damkade in Zaandam. Glenn: ,,Dit nummer past ontzettend bij mij. In mijn kroeg horen wij de dagelijks (nog) ‘eentje moet kunnen’. Mensen moeten weer vroeg op, maar kunnen het niet laten nog even bij de gezelligheid te blijven. Meestal moeten we hier allemaal ontzettend om lachen.”

Mijlpalen
In 2014 vierde Glenn zijn 10-jarig jubileum als zanger. In datzelfde jaar opende hij zijn eigen café. Dit jaar zit Glenn dus vijftien jaar in het vak en komt alles samen. Zijn tiende single uit én eerste lustrum van het café. Deze mijlpalen viert de zanger met een groot festival op 25 en 26 mei. Daar treden onder meer collega-artiesten op als Tino Martin, Wolter Kroes, Thomas Berge, John West en nog vele anderen.

,,De puzzelstukjes vallen mooi samen en daar moet op gedronken worden, toch? Ik ben onwijs blij met deze single en de bijbehorende clip. De cirkel is weer rond”, zegt Glenn.

Het nieuwe nummer is te beluisteren op: https://www.youtube.com/watch?v=pjaYheopxOw

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl