Nieuwe speelster voor KZ/Thermo4U

02-06-2019 22:03

Nieuwe speelster voor KZ/Thermo4U

Koog aan de Zaan -Bijna twee maanden geleden werd bekend dat Michelle in 't Veen gekozen heeft voor een nieuw avontuur bij KZ/Thermo4U. Aankomend seizoen zal zij dus te bewonderen zijn in het Blauw Zwart van KZ. Hieronder een interview met Michelle over waarom zij voor KZ gekozen heeft, en wat zij wil bereiken met deze overstap.

Michelle is 18 jaar oud, komt uit Zoetermeer en woont tegenwoordig in Amsterdam. Zij studeert daar aan de sportacademie. Na een avontuur van een jaar bij Blauw Wit komt zij nu naar KZ. Maar wie is zij?

"Ik ben Michelle in 't Veen. 18 jaar en kom dus uit Zoetermeer. Op mijn 4e ben ik begonnen bij Meervogels in Zoetermeer en hier heb ik tot mijn 15e gespeeld. Daarna ben ik overgestapt naar Fortuna en heb hier 3 hele leuke jaren gehad. Daarna ben ik vervroegd overgegaan naar de senioren bij Blauw Wit. Nu heb ik dus gekozen om bij KZ/Thermo4U te gaan spelen."

Waarom de keuze voor KZ?
"KZ miste dit jaar de play-offs in de zaak op 1 punt na. Ik wil er graag mijn steentje aan bijdragen dat het komend seizoen wel lukt, en dat we dan de landstitel gaan pakken. Ik heb 3x met de junioren in de finale gestaan en dat was fantastisch. Graag wil ik mezelf meer gaan ontwikkelen en ik hoop dat ik dat bij KZ kan doen. KZ is een hele mooie, jonge ploeg waarbij de spelers nog heel lang mee kunnen en ik hoop daar ook een belangrijk onderdeel van te kunnen worden. Ik kijk er heel erg naar uit om komend seizoen bij KZ te gaan spelen. Elke keer dat ik er nu geweest ben was het heel leuk en gezellig, dus ik heb er zin in!"

Je speelt ook in onder andere Oranje Onder 19 en Oranje onder 21, wat wil je daar verder mee bereiken?
"Onder 19 is dit jaar afgelopen voor mij. Afgelopen Pasen zijn wij Europees Kampioen U19 geworden door te winnen van België, in een hele spannende wedstrijd. Nu sluit ik aan bij Oranje U21, en daar spelen we in oktober het EK mee in Tsjechië. Ook hier is het doel weer om Europees Kampioen te worden."

Foto: Marco Spelten, korfbalfoto.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl