Nieuwe trainer Groen Geel bekend

28-03-2020 15:24

Nieuwe trainer Groen Geel bekend

WORMER - Ondanks dat iedereen op dit moment wel iets anders aan zijn/haar hoofd heeft, gaat de wereld van de sport gewoon door. Spelers worden gezocht voor volgend seizoen, locaties worden alvast afgehuurd en nieuwe trainers worden bekend gemaakt. Bij GG/IJskoud de Beste zal komend seizoen Daniel Harmzen aan het roer staan.

De 34-jarige inwoner van Sassenheim zal komend seizoen terugkeren in de korfbalwereld. Harmzen was jarenlang speler van TOP/SolarCompleet uit Sassenheim waar hij deel uitmaakte van het team van de toekomstige bondscoach Jan Niebeek. Harmzen zegt zelf: "Ik voel me vereerd, en kijk er naar uit om met deze groep en staf aan de slag te gaan." De assistent van Harmzen zal Thijs Muller worden, momenteel assistent van Dico Dik.

Ook voor het tweede is er nieuwe trainer gevonden, namelijk: Christiaan Germans. Zijn assistent zal Robert Luttik worden, momenteel hoofdtrainer/coach van het tweede.

Voor het volledige bericht op de website van Groen Geel: https://www.kvgroen-geel.nl/home/daniel-harmzen-nieuwe-trainer-ggijskoud-de-beste/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl