Nieuwe trainer Merkala Zaanstad-d1 heet Veikko Hansen

15-04-2020 08:07

Nieuwe trainer Merkala Zaanstad-d1 heet Veikko Hansen

STREEK - 'Een mooie uitdaging'. Zo omschrijft Veikko Hansen zijn nieuwe taak als trainer van de damesselectie van volleybalvereniging Zaanstad.

Met deze benoeming is de club er in geslaagd een nieuwe trainer voor het eerste damesteam aan te trekken. Gezien zijn verleden als speler en trainer bij Zaanstad was het niet vreemd dat zijn naam na het vertrek van het duo René Leeflang en Paul Winter als belangrijkste kandidaat werd genoemd. De laatste periode was hij als trainer actief bij Compaen en hij kent het (regionale) dames-volleybal goed. Komend seizoen maakt hij dus de overstap terug naar Zaanstad.

Hansen ziet er naar uit om na de zomer aan de slag te gaan: “Het is een mooie uitdaging om straks met het team in de Topdivisie aan de slag te gaan. Hopelijk kan dat na de zomer weer. Het is een rare tijd, ik heb nu alleen nog maar op afstand via Zoom met de meiden gesproken. Natuurlijk had ik al wel een indruk want ik heb dit seizoen al wel enkele wedstrijden van ze gezien. Overigens zal het met een paar dames in het team een hernieuwde samenwerking worden. En ... als je ambitie en niveau hebt om volgend seizoen in de Topdivisie te spelen, dan kan je me altijd benaderen door een email te sturen naar vhansen@xs4all.nl.”


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl