Nieuwe Zaanse talentenjacht: Het geluid Van

Gepubliceerd: 02-01-2019 17:01

Nieuwe Zaanse talentenjacht: Het geluid Van

ZAANSTREEK – Lag je in de wieg als met een microfoon als rammelaar? Dan is Wouter Surig op zoek naar jou als Zaans muzikaal talent. De organisator van talentenjacht 'Het geluid Van' heeft een programma opgesteld met daarin drie voorrondes en een finale in september. ,,Als alles naar wens gaat, wordt dat in het Zaantheater gehouden”, aldus de man achter Team D-Finest entertainment, zijn bedrijf dat feesten voor volwassenen en jeugd organiseert.

De 33-jarige Wouter Surig is altijd al bezig geweest met muziek. ,,Zo rapte ik maar ben daarmee gestopt om tijd vrij te maken mensen te begeleiden in hun traject naar opkomende artiest zijn. Inmiddels ben ik begonnen met het opzetten van een talentshow. Ik vind dat muziek heel belangrijk is voor de mens. Maar ook omdat er een grote talentshow in de Zaanstreek thuishoort.”

Voor ieder talent
'Het geluid Van' is een talentenjacht die voor iedereen die denkt te kunnen zingen toegankelijk is. ,,Het gaat niet alleen om jeugd, al zit daar veel goed talent. Er wordt muzikaal gestreden in voorrondes met een kwart-, halve,- en natuurlijk echte finale. Bij elke ronde bepalen drie juryleden wie er doorgaat. Bij de voorrondes zijn dit zangeres Angel, zanger Dennis Peperkamp en Lieke Palma, bekend van het tv-programma de Gouden Kooi.”

Voorronden
De voorronden zijn op 9 en 29 maart in podium Music and Dreams op de Zuiddijk in Zaandam en op 5 mei in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein in Wormerveer. De finale vindt in september plaats.

,,Er zijn al 35 aanmeldingen terwijl we eigenlijk nu pas de publiciteit opzoeken. Daarvan vallen er in maart elke voorronde vijf af en gaan er vijf door. Bij de editie van 5 mei vallen er ook vijf af maar mogen er tien doorgaan”, aldus Wouter.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Wouter Surig: hetgeluidvan@gmail.com

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl