Nieuwste AH winkelconcept aan het Kaaikhof

Gepubliceerd: 04-06-2021 11:06

Nieuwste AH winkelconcept aan het Kaaikhof

ASSENDELFT - In het winkelcentrum Kaaikhof staat het een en ander op stapel. Als alles achter de rug is zal daar een Albert Heijn supermarkt zijn ontstaan naar het allernieuwste winkelconcept. De supermarktmanager Stephanie Koops en haar medewerkers kijken er reikhalzend naar uit.

De Albert Heijn vestiging aan het Kaaikhof 22 zal vrijdag 18 juni om 12:00 uur tijdelijk de deuren sluiten. De supermarkt in de wijk Saendelft wordt vervolgens omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept. Klanten hebben straks nog meer keuze uit verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. De vernieuwde Albert Heijn gaat dinsdag 29 juni om 11.00 uur open.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Dankzij een slimme herinrichting krijgt de winkel bredere gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Supermarktmanager Stephanie Koops: “We gaan ons versaanbod flink uitbreiden, ook met bijvoorbeeld dagelijks vers aangeleverde sushi. Behalve gewone kassa’s komen er acht zelfscankassa’s. De gemoedelijke sfeer waar onze winkel zo bekend om staat, die nemen we gewoon mee. Het wordt dus straks nog prettiger winkelen bij ons.” 


Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals in Krommenie aan het Rosariumplein 20.

In beeld Supermarktmanager Stephanie Koops. (Foto - Albert Heijn, Andries van der Ree)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl