Nog 99 kostuums te gaan…

Gepubliceerd: 04-03-2019 8:03

Nog 99 kostuums te gaan…

ZAANSTREEK – De naaimachines snorren sinds vorige week in hoogste stand bij de kostuumgroep van het Zaantheater. De creatieve dames zijn begonnen met het maken van de honderd kostuums die nodig zijn voor de FluXus familiemusical Het Geheim van de Zaanstreek.

De kleding wordt gemaakt onder begeleiding van textielkunstenaar Nathalie Prins-van Duin. Zij geeft mode- en textielcursussen bij FluXus.

 

De kostuumgroep moet de honderd kostuums klaar hebben voor 25 en 26 mei. Want dan wordt de familiemusical in traditie van De Saense Chocoladefabriek, Code Monet en Anastasia en de Tsaar gehouden.

 

Familiemusical

Ruim honderd Zaanse amateurzangers, -spelers en dansers geven Het Geheim van de Zaanstreek vorm op het toneel. De historische familiemusical vertelt de dramatische en verborgen geschiedenis van de Zaanstreek over arm en rijk.

De Zaantheater kostuumgroep bestaat uit Jaquiline van Bergen, Nel Besseling, Marianne Brouwer, Corry Bruin, Frederiek Doeves, Donneke Jansonius, Ingrid de Jong-Coenders, Truus Knook, Clasina Kuiper, Erna Lastdrager, Elly Mooij, Imke Nugter, Willeke Paauwe, Riki Reitsma, Esther Schild, Jeltje Siebeling, Marian van der Steen-Banis, Nannie Thasing, Wil Veltman, Inge Walet, Truus Weide en Ans van der Zwaag.

Kaarten zijn nu al verkrijgbaar bij het Zaantheater via de theaterkassa. Of online via Zaantheater.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl