Nog een paar minuten en het barst los....

Gepubliceerd: 10-12-2021 9:12

Nog een paar minuten en het barst los....

STREEK - Het startsignaal van de Zaanse Top 500 is aanstaande. Wormerland's eerste burger mevrouw Michel-de Jong is in de studio gearriveerd en zal straks de opening handeling verrichten.

De komende dagen staat RTV Zaanstreek van 10.00 tot 00.00 uur in het teken van de Zaanse Top 500. Die lijst met allemaal toppers zal worden gelardeerd met o.a. een Popquiz waar je je nog voor kunt opgeven via popquiz@zaansetop500.nl

Tussen de nummers van de lijst door treden tal van Zaanse artiesten op. Zo pakken onder meer Marcel Kramer, Glenn de Koning, Gerard Doorgeest, OneM!ke, en Alexander Broussard de microfoon op voor een spetterend optreden. Je kunt ook in de popquiz spelen tegen de Zaanse zanger Jan Sjouwerman en/of bandleden van Roberto Jacketti & The Scooters op zondagavond. Zo komen voorman Erik van der Hoff en Jeroen Booy naar de studio.

Uiteraard ontbreekt ook Rob Hendriks niet in het programma. De schrijver van het boek De Zaanse Pophistorie vertelt niet alleen hoe zijn boek tot stand is gekomen, hij zal ook Klaas Versteeg en Joop Tromp van de Dizzy Man’s Band interviewen.

De uitzending heeft vanaf 10.00 uur plaats op 10, 11 en 12 december en is te volgen via internet en etherfrequentie 107.1 FM van Zaanradio en via het televisiekanaal van ZaanTV. Zie voor meer informatie over frequenties en tv-kanalen vanzelfsprekend ook www.rtvzaanstreek.nl


Op de foto de studio toen deze nog niet helemaal Top500 klaar was......maar inmiddels natuurlijk wel en hoe!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl