Nog even en alle borden zijn weer weg uit het straatbeeld

10-08-2020 12:36

Nog even en alle borden zijn weer weg uit het straatbeeld

STREEK - Je kunt bijna nergens rijden of er staan wel tijdelijke borden die aangeven dat het richting Amsterdam lastig is om te manoeuvreren. De planning van al die werkzaamheden loopt op haar einde. De borden staan er nog, maar vanaf morgen moeten ook deze weer terug naar hun eigenaar.

Vanaf vanochtend kunnen automobilisten en andere weggebruikers weer van knooppunt Watergraafsmeer via de ring Noord richting Zaanstad rijden. De Buitenring was tien dagen dicht voor onderhoud en werd onder andere voorzien van een nieuwe laag asfalt.Naast een nieuw wegdek zijn ook allerlei voegen hersteld en is de vangrails vervangen. De weg moet zo weer jaren vooruit kunnen. Eerder al werd de binnenring Noord aangepakt.

A8
In de achterliggende periode werd de A8 richting Amsterdam tussen de N246 en knooppunt Zaandam afgesloten en bleef verkeer richting Alkmaar mogelijk. Verkeer richting Amsterdam werd via lokale wegen omgeleid. In beide richtingen bestond de kans dat het verkeer rekening moest houden met extra drukte en vertraging die kon oplopen tot meer dan een uur. Uiteindelijk is dat leed redelijk beperkt gebleven. Vanaf 11 augustus moet alles weer normaal zijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl