Nominaties Zaanse Startersprijs 2018 bekend

Gepubliceerd: 19-10-2018 13:10

Nominaties Zaanse Startersprijs 2018 bekend

ZAANSTREEK – Tijdens de gisteren gehouden bijeenkomst van zakensociëteit De Corner zijn de nominaties voor Zaanse Startersprijs 2018 bekend gemaakt. 

De genomineerden zijn: Clean Foods BV uit Zaandam, met Ruben Hoogervorst en Michel Onrust in de directie, JustHoreca vof uit Zaandam waarbij Chris van Alphen en Maarten Hogeveen de directie vormen en Looops BV, de onderneming van Peter Bas Cremers uit Zaandam.

Tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag op dinsdag 6 november in het Zaantheater wordt de winnaar bekendgemaakt. Die krijgt, naast eeuwige roem, onder meer een geldbedrag van € 1.000, professionele bedrijfsfilm en kunstwerk als herinnering. Gerard Ram, wethouder gemeente Zaanstad, zal de prijs uitreiken.

Naast de beoordeling door de vakjury kan het publiek ook stemmen op het startende bedrijf dat meedingt naar het winnen van de elfde Zaanse Startersprijs. De beoordeling van de vakjury telt voor 6/7 mee in de eindbeoordeling. In de uiteindelijke beoordeling telt de stem van het publiek voor 1/7 mee. Stemmen kan tot uiterlijk 2 november via www.zaansestartersprijs.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl