Odion verkozen tot ‘Beste werkgever 2018-2019’

08-02-2019 17:10

Odion verkozen tot ‘Beste werkgever 2018-2019’

ZAANSTREEK – Stichting Odion is landelijk verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019 in de gehandicaptensector. Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek. Alle reden voor taart bij Odion in Zaanstreek Noord!

Het Beste Werkgevers Keurmerk is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

 
Objectief
,,Het mooiste is dat het om een objectieve beoordeling gaat”, laat Rinske Rill van Odion PR & communicatie weten. ,, Het keurmerk is niet te koop en is alleen te verdienen door een goede beoordeling van de eigen 950 medewerkers. Odion is dan ook trots op deze onderscheiding!”

Bovengemiddelde score
De Odionmedewerker gaf de hoogste score aan betrokkenheid en bevlogenheid. Bevlogen medewerkers krijgen energie van hun werk, zijn trots op het werk dat ze doen en ervaren hun werk als zinvol. Met een 8,6 voor betrokkenheid en een 8 voor bevlogenheid scoort Odion bovengemiddeld ten opzichte van andere zorgaanbieders.

Drie sterren
Niet één ster, niet twee sterren, maar liefst drie sterren kreeg de stichting die kinderen en volwassenen met een beperking helpt om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Odion is actief in de regio's Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Op 7 maart wordt de landelijke winnaar van alle branchewinnaars bekend gemaakt.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl