OFC sluit eerste gedeelte voorbereiding af.

03-07-2020 08:06

OFC sluit eerste gedeelte voorbereiding af.

OOSTZAAN - De selectie van voetbalclub OFC voor komend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Achttien kandidaten daarvan meldden zich donderdagavond 20.00 uur voor de training die deel 1 van de voorbereiding af zou sluiten.

De versoepeling van de Corona regels maakte het mogelijk dat er weer toeschouwers bij de training aanwezig mochten zijn. Getuige de blije gezichten hadden zij hiernaar uitgekeken. Voor trainer Roy van der Mije hield de versoepeling in dat hij een partijtje op het scherpst van de snede kon spelen en de spelers genoten daar ook zichtbaar van. Duels werden als vanouds aangegaan en dat maakte dat spelers net dat beetje meer gaven wat nodig is straks in de competitie. 


OFC ligt op schema al zou Louis Wijdenbosch, verantwoordelijk voor technische zaken, graag keeper Mitchel Michaelis vastleggen. Michaelis, die voor zijn vertrek naar Volendam het doel van OFC verdedigde, staat in de belangstelling van Go Ahead Eagels en wil uiteraard voor zijn kansen daar gaan. Mocht dat afketsen is hij zeker een goede kandidaat om terug te keren op het oude nest. 

Trainer van der Mije wacht de schone taak om na het vertrek van de gehele verdediging een nieuwe laatste linie te formeren. “Sterkhouders als Frank Schilder en Mike Brandjes vervang je niet zomaar” 

Toch heeft de oefenmeester er vertrouwen in dat er bij de competitiestart een derde divisie waardige verdediging zal staan. Traditiegetrouw sloot de selectie na afloop van de training af met een BBQ om aan teambuilding te werken en keerde huiswaarts na het elkaar toe wensen van twee fijne weken vakantie.

TEKST EN FOTO'S Peter Seijmour

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl