OJ BENEFIET dressuurwedstrijd: lol met je knol

25-07-2020 10:00

OJ BENEFIET dressuurwedstrijd: lol met je knol

STREEK - Voor Heleen Tichelaar en José van der Snoek is de uitdrukking Óudere Jongere'niet alleen een prettige herinnering aan het Simplistich Verbond van Koot&Bie, het is ook de naam van een evenement dat zij hielden bij Manege Veldt. Op het moment dat hert duo zag dat er bij de Blijde Ruiters een probleem ontstond staken zij de koppen bij elkaar en een speciale OJ BENEFIET was geboren.

De hippies Koos Koets ("Jemig de pemig") en Robbie kerkhof waren twee types in het programma die opkwamen voor de 'oudere jongere'. Dat sprak en spreekt Heleen en José nog altijd aan. Zij hielden al eerder met veel succes bij de manege waar zij zelf met twee paarden actief waren onderlinge dressuurwedstrijden. Lol was de basis voor het geheelk. Toen echter de paarden van zowel Heleen als José kwamen te overlijden zakte het wedstrijdelement weg. Op een laag pitje kabbelde het voort. Pas op het moment dat de twee vrouwen weer met een paard aan de slag gingen kwam de vraag al snel of zij geen zin hadden de OJ cyclus op te pakken.

Met als motto 'lol met je knol. plezier gaat boven prestatie' zal op 5 september een speciale OJ BENEFIET dressuurwedstrijd worden gehouden voor alle klanten van Manege Veldt (18+). De opbrengst van de wedstrijd komt geheel ten goede aan Manege De Blijde Ruiters.

Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Blijde Ruiters die dringend een nieuw paard nodig hebben om al hun klanten (met en zonder beperking) de mogelijkheid te geven te kunnen blijven rijden. Door de Coronacrisis is dit niet mogelijk met de middelen die ze nu hebben. 

'Dus.......... zijn we ook op zoek sponsoren'is de simpele boodschap van Heleen en José.

Zij opperden hun idee bij Diana Bentvelzen, de eigenaresse van Manege Veldt. Én Diana verleende meteen spontaan medewerking. Zij stelt de bak en paarden beschikbaar en wenst ons heel veel succes én opbrengst toe'aldus een opgeluchte José.

Stichting De Blijde Ruiters heeft een ANBI status waardoor de giften (zakelijk) aftrekbaar zijn. Voor meer info kan je terecht bij Jose of bij Heleen. Kom op en help ons De Blijde Ruiters te verrassen met een mooi bedrag wat besteedt kan worden voor de aanschaf van een nieuw paard.

Op die vijfde september gaat het om z.g. KNHS proeven B,L1, L2, M1, M2. Het motto is pakkend: lol met je knol, plezier gaat boven prestatie. Dresscode is er wel. 'Een wedstrijdtenue is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Leuke setjes zijn ook zeer welkom. Wil je verkleedt.....? Mag ook, het thema is BLIJ. Opgeven kan via les@manegeveldt.nl. Wie mee doet op een lespaard geeft twee voorkeurspaarden op. Let op, want niet alle paarden mogen lopen op de wedstrijd.

Heleen en José zijn enthousiast aan de slag gegaan en roepen in koor met regelmaat 'Hoort zegt het voort en doe mee!! Met de wedstrijd, als sponsor en/of als toeschouwer. Na afloop van de wedstrijd een gezellige "derde" helft!. Uiteraard worden alle richtlijnen van de RIVM in acht genomen!'


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl