Oliebollen-Snert wandeltocht

Gepubliceerd: 16-12-2017 23:12

Oliebollen-Snert wandeltocht

De laatste wandeling van het jaar bij Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes is traditioneel de Oliebollen Snert Tocht.

Een heerlijke ochtendwandeling aanstaande vrijdag die start vanuit het DTS Clubgebouw De Trots. De lengte van de wandeling is 10,1 kilometer. Een ieder loopt z’n eigen tempo met behulp van een routebeschrijving die wordt verstrekt bij de start. Onderweg wordt niet gepauzeerd.

Datum: vrijdag 29 december, start 10.00u, inschrijven 09.15u

Locatie: Clubgebouw DTS,  Zuiderweg 72, Wijde Wormer.

Bij de inschrijving ontvangt u een tegoedbon voor een kopje koffie of thee. Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en voor DLL-leden € 1,50.

Onderweg, op Braakdijk nummer 18 rood bij de familie Thea en Roel van Delft, worden gratis oliebollen uitgedeeld. Na afloop in de DTS kantine kunt u een heerlijk kopje koffie/thee nuttigen en nagenieten van deze wandeling met een heerlijk kop Snert tegen betaling.

Lid of geen lid iedereen is van harte welkom om in twee uurtjes deze laatste ochtendwandeling van het wandeljaar 2017 mee te beleven. Lid of geen lid, u bent allen van harte welkom .

Alle informatie over alle wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl