OM Bouwgroep B.V. hoofdsponsor ZKC’31

Gepubliceerd: 08-10-2017 18:10

OM Bouwgroep B.V. hoofdsponsor ZKC’31

KORFBAL - Afgelopen zaterdag tekenden korfbalvereniging ZKC’31 en OM Bouwgroep B.V. een overeenkomst voor het hoofdsponsorschap. De bouwonderneming, een samenwerking van HCB Bouw B.V. en Aannemersbedrijf Marcel Schaap B.V. , verbindt zich voor drie jaar aan ZKC’31.

Volgens voorzitter Erwin Boutsma pas OM Bouwgroep perfect bij de vereniging. Net als ZKC'31 vooruitstervend en beide 'timmeren aan de weg'. Marcel Schaap, van OM Bouwgroep, heeft al een lange geschiedenis bij ZKC’31 als sponsor, en vond het moment nu rijp voor het hoofdsponsorschap.

De bouwonderneming heeft de hele senioren- en juniorenselectie en de technische staf in nieuwe kleding gestoken. Afgelopen zaterdag speelden de teams voor het eerst in de nieuwe kleding.

Ondanks een 12-13 nederlaag, de eerste van het seizoen, draait het eerste team van ZKC’31 mee in de top van de Tweede Klasse. Boutsma: ‘ODIK steekt er echt bovenuit dit jaar en een kampioenschap wordt daarom lastig. Maar de tweede plaats, die ook recht geeft op promotie, is een reëel doel. Met onze talentvolle groep, bevlogen trainers en nu een nieuwe hoofdsponsor is er een goed uitgangspunt om de stap naar de Eerste Klasse te gaan maken.’

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl