Ondernemerstalkshow NV Zaanstad: bol van afwisseling

Gepubliceerd: 20-06-2019 12:06

Ondernemerstalkshow NV Zaanstad: bol van afwisseling

ZAANSTAD – De ondernemerstalkshow NV Zaanstad staat maandag 24 juni bol van de afwisseling. In de foyer van het Zaantheater komen allerlei onderwerpen aan bod. Zoals onder andere orgelbouwer Flentrop, de succesvolle samenwerking tussen het Regio College en Zaanse bedrijfsleven.

Een gezicht achter een van deze succesvolle ondernemingen is Pim van den Bos van Boo!Brandbuilders, hij zit met zijn bedrijf in Wormer. Hij was in een grijs verleden een gedreven triatleet en bouwt nu al weer 27 jaar al even gedreven merken. Pim vertelt over zijn ondernemersfilosofie en laat op basis van een inmiddels spraakmakend praktijkvoorbeeld zien hoe hij met zijn circa 20 collega’s te wek gaat.

De interviews worden gedaan door Jaap Sluis en Rosalie Smith. De NV Zaanstad richt zich op alle gemeentedelen en alle branches en kiest voor variatie. Vrouwen, mannen, starters, eenpitters, eigen baas en loondienst. De uitdaging voor NV Zaanstad ligt vooral in het belichten van verborgen kracht en kansen en het leggen van interessante dwarsverbanden.

Bezoekers zijn vanaf 16.30 welkom in het zaantheater. Voor meer informatie/aanmelden zie www.nvzaanstad.nl

Foto: Luzan Veenendaal

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl