Online Vierhuis viering vanuit Mattheuskerk

Gepubliceerd: 21-12-2020 9:12

Online Vierhuis viering vanuit Mattheuskerk

ZAANDAM - Vanuit de Mattheuskerk aan het Papenpad zal op Kerstavond 24 december een online Vierhuis uit worden gezonden. Het wordt een mooie en bijzondere viering.

Aan de hand van het thema ‘Plaats in onze Herberg’, vertellen voorgangers Jos Emons en Jos van Steen het oude kerstverhaal (over hoe Jozef en Maria indertijd op zoek waren naar een plaats in een herberg) en gaan in op de hedendaagse actualiteit. Het gaat over oog hebben voor elkaar, niet alleen dicht bij ons zelf maar, ook voor de mensen in de wereld om ons heen.

De muziek en zang maakt het Kerst Vierhuis minstens zo speciaal. Topmusici als Judith Petra, Mathieu van Bellen en Ruud Luttikhuizen schotelen de gasten namelijk prachtige kerstliederen voor waarbij te denken valt aan prachtige nummers zoals Stille Nacht Heilige Nacht, A Manger Filled With Love en een prachtige bewerking voor viool van ‘For Unto Us A Child is Born’.

Wie dit niet wil missen, kan deze bijzondere uitzending volgen op www.mattheuskerk.nl/foto-video op donderdag 24 december vanaf 21.00 uur. De uitzending is ook te volgen via het Mattheus YouTube-kanaal. Kijk voor meer informatie en de andere kerstuitzendingen op www.mattheuskerk.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl