Op zoek naar de ‘vintage vibe’ in Miss Pin-up Benelux-verkiezing

31-01-2019 09:33

Op zoek naar de ‘vintage vibe’ in Miss Pin-up Benelux-verkiezing

WORMERVEER - De tweede voorronde van de Miss Pin-up Benelux-verkiezing vindt zondag 3 februari plaats. Locatie is de showroom van Succubus.nl aan de Samsonweg 7 in Wormerveer. Meer dan twintig pin-ups uit Noord-Holland presenteren zich aan de jury.

Wie kan zich vandaag de dag meten met de moeder der pin-ups Marilyn Monroe? Terug naar de vijftiger jaren waarin de pin-up zijn hoogtijdagen beleefde. De vrouw als aantrekkelijke, sexy, tot in de puntjes verzorgde en gelijk onbereikbaar mooie verschijning.

Organisator is Vivian Kramer Gezegd Freher van vintage fotostudio en beautysalon Sugarcoated. Vivian weet hoe het wereldje werkt. Ze werd in 2017 zelf derde in de Amerikaanse Missverkiezing Viva Las Vegas!.

'Vintage vibe'
Vivian reist door Nederland en België om in vijf voorrondes alle pin-ups beter te leren kennen. Uiteindelijk blijven er dertien finalisten over waarvan er één zich Miss Pin-up Benelux 2019 mag noemen.

Iedere deelneemster beantwoordt in een presentatie van vijf minuten de vraag ‘Waarom is pin-up zo belangrijk voor jou?’. De jury gaat vervolgens beoordelen op stijl en wat Vivian ‘de vintage vibe overbrengen’ noemt.

Jury
Hoe de deelneemsters de jury ervan overtuigen dat zij de Miss Pin-up kroon verdienen, staat hen helemaal vrij. De jury uit Noord-Holland bestaat uit vintage tv-kok Sandra Ysbrandy, Heja, spirituele pin-up van Koerdische afkomst en Katjae, ontwerpster van lingerie op maat.

Tijdens de voorronde wordt minimaal één finaliste gekozen. De grande finale is naar alle waarschijnlijkheid eind maart in Rotterdam.

Vrouwelijke demon?
De voorronde in Wormerveer is niet open voor publiek. Wellicht wel zo veilig want wil je als man een showroom in die Succubus heet? De mythologische uitleg staat voor 'vrouwelijke demon die zich voedt met de energie van mannen'…
(Foto’s: Sugarcoated)

Meer informatie https://miss-pinup.nl/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl