Opscheppen in verkiezingstijd

Gepubliceerd: 13-03-2021 9:03

Opscheppen in verkiezingstijd

STREEK - In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heeft ZaanTV presentator Annemieke Goudsmit een heuse estafette op touw gezet. Deelnemers aan dit bijzondere tv-spektakel de Zaanse kandidaten die willen gaan voor een plek op het pluche in Den Haag.

Met als titel ‘Opscheppen in verkiezingstijd’ wierp Annemieke met haar gasten een blik op hun keuken om Songul Mutluer uit Zaandam (10e op de lijst PvdA), André Linnenbank uit Zaandam (11e op de lijst Piratenpartij), Jaap Hollebeek uit Oostzaan (18e op de lijst Partij voor Dieren), Rob Muntz uit Zaandam (11e op de lijst Partij voor de Republiek) en Johan Dessing uit Zaandam (42e op de lijst Forum voor Democratie)vervolgens uit de soeppan een onderwerp te laten opvissen.

Op die ontspannen manier van televisie maken ontstonden er interessante gesprekken. Het was Rob Muntz die met een primeur op de proppen kwam. Want behalve een plaat opgenomen met de lijsttrekker van De Feestpartij (lijst nr 32) , Johan Vlemmix, ook gekozen voor die partij. En dat terwijl hij aan tafel schoof als lijstduwer van de Partij voor de Republiek.

Presentator Annemieke Goudsmit heeft de klus met zichtbaar veel plezier geklaard en vertelde na afloop graag meer van dit soort programma’s te willen maken.

Behalve dat het programma vanaf heden op ZaanTV te zien is zal het maandag ook te beluisteren zijn op Zaanradio van 12 tot 13 uur en van 18 tot 19 uur.​

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl