Overlast bij voortgang spooroverbouwing Zaandam

18-12-2018 14:31

Overlast bij voortgang spooroverbouwing Zaandam

ZAANDAM - Hegeman Bouw & Infra informeerde de omwonenden van de spooroverbouwing in Zaandam over de geplande werkzaamheden tussen half januari 2019 en half mei 2019. Tijdens deze periode wordt er een verbindingsdek tussen het Stadhuisplein en de spooroverbouwing aangelegd en een permanente lift geplaatst.

De werkzaamheden zorgen voor hinder. Zo wordt half januari een permanente lift aan kant van de Houtveldweg geplaatst. Om de veiligheid te vergroten zijn de trap en roltrap beperkt toegankelijk. Verkeersregelaars zijn ter plaatse. In de voorbereidende werkzaamheden wordt medio januari de trap aan de Korte Hogendijk verwijderd. Dit is nodig voor het verrichten van de werkzaamheden voor het verbindingsdek. Een tijdelijke trap komt terug zodra de werkzaamheden dit toelaten, naar verwachting begin mei 2019.

Fietsers en kiss and ride
Het snelfietspad onder het station en de Houtveldtunnel blijven toegankelijk. Kiss & ride aan de Korte Hogendijk is niet mogelijk tijdens de werkzaamheden. Het is wel mogelijk de kiss & ride aan de Stationsstraat te gebruiken. (Zie bijgaande tekening voor de afsluiting en omleiding).

Vragen of meer informatie
Wie vragen heeft of meer informatie wenst is van harte welkom bij het inloopspreekuur op donderdagen van 10.00 tot 11.00 uur in de keet aan de Houtveldweg. De ingang tot het bouwterrein bevindt zich achter de lift.

Meer informatie op www.maakstationsgebied.zaanstad.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl