Paasbrood voor maandag-ploeg

30-03-2021 13:00

Paasbrood voor maandag-ploeg

STREEK - In Oostknollendam weten ze bij de lokale voetbal-, tennis- en jeu de boule-trots met regelmaat de media te halen. Zelfs in deze voorlopig nog voetballoze periode. Daar is de KnolKnal Nieuwsbrief (3e jaargang) met regelmaat de basis voor. Redacteur Bart van der Laan weet steevast de gevoelige snaar te raken en is daarmee sfeerbepalend voor de club.

Dat verklaart ook meteen het bezoek aan de maandagochtendploeg van Marco van Langelaar uit naam van de website voetbalvaria.nl. Daar worden regelmatig Zaanse voetbalclubs in de schijnwerper gezet. Het is niet Langelaar's bedoeling er één persoon met extra verdiensten uit te pikken. Het gaat hem vooral om de sfeer binnen een vereniging. 

Een  terugkerend 'probleem voor de ploeg is het feit dat zij met regelmaat z.g. 'vrijdag-ballen' op het complex vinden. 'Vijf stuks nog wel. Een dag na de training. Moeilijk zoeken natuurlijk, in het donker. Vanaf nu wordt het gelukkig steeds een ietsje minder donker' klinkt het semi-opgewekt vanuit de ploeg.

Paasbrood voor maandag-ploeg. 

Een traditie, maar altijd leuk. Bij het verlaten van de kantine lag er voor alle Mop-leden zo'n lekkernij klaar. Hulde voor Jaap, de Grote Leider van de VVKnollendam.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl