Pascal College houdt kerstmarkt voor KidsRights

Gepubliceerd: 17-12-2018 9:12

Pascal College houdt kerstmarkt voor KidsRights

ZAANDAM - Leerlingen en personeel van het Pascal College zetten zich vrijdag 21 december in om geld in te zamelen voor KidsRights door middel van een kerstmarkt.

Het is traditie op de school om rond Kerstmis een markt te organiseren voor een goed doel. Op en om de school zijn er veel activiteiten en van alles te koop. Zo worden er onder meer kerstversieringen, tasjes, kerstkaarten en buttons gemaakt. Ook is het mogelijk een foto te laten maken om als kerstgroet te versturen. Ook is er een loterij, spookhuis, vele spelletjes, warme chocomel en oliebollen.

KidsRights zet zich op verschillende manieren in voor kinderen. Dit doen zij onder meer met de Kindervredeprijs en door jaarlijks onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderrechten. Docent Cecile van de Pol: ,,Leerlingen van het Pascal College leren dat de wereld groter is dan alleen ons schoolgebouw. In diverse projecten nemen wij ze mee in hoe bijzonder en complex de wereld is en we laten ze ervaren dat zij hierin zelf ook een rol hebben”.

Publiek is welkom van 9.30 tot 11.30 uur op het schoolterrein aan de Pascalstraat 4.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl