Paul de Munnik de tuin in

Gepubliceerd: 21-07-2020 11:07

Paul de Munnik de tuin in

STREEK - Een goed gesprek doet heel vaak wonderen. Daar weten Paul de Munnik en Ed Kuijper alles van. Al eerder zorgde het duo voor mooie concerten in de Wormer Stoomhal, nu zoekt het tweetal de open lucht op: Lazy Sunday Afternoon met Paul de Munnik.

'Stel je even voor….' mijmerde Paul en Ed nog niet eens zo lang geleden. 'Eind augustus, het is zondag, de zon schijnt, je slaat de tuindeuren open en voelt de zwoele zomerwind langs je wangen aaien. Je hebt een prachtig dag in het vooruitzicht. Vanmiddag ga je namelijk met een aantal goede vrienden naar het landelijke Nauerna nabij Assendelft. Daar speelt muziekvirtuoos Paul de Munnik voor een intiem gezelschap op een werkelijk unieke locatie.'

Voor deze twee delen ‘Lazy Sunday Afternoon’ waren slechts 100 tickets beschikbaar. In korte tijd waren die uitverkocht. Lazy Sunday Afternoon van 14.30-18.00 uur en Lazy Sunday Sunset van 19.00-22.30 uur. Voor de later toegevoegde Summer Sundays, zondag 13 september in Noordbeemster in een prachtige tuin, zijn ook alle plaatsbewijzen al verkocht.


Wat valt er te verwachten? 'Natuurlijk komen de grote Acda & De Munnik hits voorbij maar luister je ook naar het prachtige nieuwe werk van Paul als solo artiest. Daarnaast is het ook het geluk dat je deelt met je vrienden. Samen in de zon, een koud pilsje of een goed glas wijn of prosecco. Samen genieten en samen lachen. En dat allemaal bij Paul op schoot… Wil je er ook een prachtige herinnering bij?' lichten De Munnik en Kuijper een tip van de zomerse sluier.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl