Paul Laport nieuwe directeur Zaans Natuur & Milieu Centrum

Gepubliceerd: 28-05-2019 9:05

Paul Laport nieuwe directeur Zaans Natuur & Milieu Centrum

ZAANDAM – Even tussen ons geschreven: zou de nieuwe directeur net zo enthousiast en consequent persberichten rondstrooien als zijn voorganger? Want als er iemand actief was om ‘zijn‘ toko - het Zaans Natuur & Milieu Centrum (ZNMC) - in de publiciteit te zetten, was het wel  vertrekkende directeur Ton Kistjes.

In september wordt hij opgevolgd door Paul Laport. Nu nog gemeenteraadslid én fractievoorzitter van GroenLinks in Zaanstad. Tom Kisjes was 41 jaar betrokken bij natuur & milieueducatie, waarvan 26 jaar als directie.

Paul Laport maakte recent hij kennis met de medewerkers van het ZNMC. ,,Het is een heel enthousiast team”, vertelde hij. ,,Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe baan. Vanaf september ga ik me er voluit voor inzetten. Voor die tijd zal ik al het een en ander doornemen met Tom Kisjes. Hij heeft meer dan veertig jaar voor het centrum gewerkt. Het zal nog een hele klus worden om in zijn voetsporen te treden. De plannen voor de natuurspeelplaats en het nieuwe, multifunctionele ZNMC onderkomen op het terrein van stadsboerderij Darwinpark spreken mij in ieder geval zeer aan. Ik heb er geweldig veel zin in om daar met dit enthousiaste team vorm aan te gaan geven!”

Komend najaar draagt Ton Kistjes definitief het stokje over en gaat met pensioen. De redactie van RTV Zaanstreek bedankt hem voor de grote hoeveelheid persberichten. Menig stagiaire is er bij ons mee aan de slag is gegaan en hebben zo hun eerste schreden op het journalistieke pad gezet. We hopen dat u nog lang van uw welverdiende pensioen mag genieten!
(Fotocredit: Mark van Kollenbrug)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl