Podium de Flux verhuisd

Gepubliceerd: 28-05-2019 8:05

Podium de Flux verhuisd

ZAANDAM - Podium de Flux is nu te vinden aan de Hemkade 48 in Zaandam. Dit wordt dinsdag 4 juni gevierd met een Open Huis.

Na een aantal maanden concerten op locatie te hebben georganiseerd, is het Zaanse poppodium verhuisd naar een vast podium met grotere capaciteit. Ondanks de grotere zaal biedt het podium een programmering zoals bezoekers gewend zijn. Met internationale en regionale (Zaanse) artiesten/bands. Het poppodium blijft tevens Flux op Locatie concerten organiseren. Samenwerking met onder meer het Zaantheater, De Groote Weiver, Café Het Pand, Club Next en de Wormerveerse Vermaning zorgen voor een brede programmering, verdeeld over geheel Zaanstad.

,,Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie. We behouden de intieme setting, maar in een groter jasje. Na maanden hard te hebben gewerkt aan de inrichting en akoestiek, zijn we als team supertrots op het resultaat. We kunnen dan ook niet wachten ons nieuwe onderkomen aan iedereen te laten zien”, aldus Vincent Kruger van Podium de Flux.

Meer informatie op www.podiumdeflux.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl