Podium voor talent in Jisp

Gepubliceerd: 18-09-2019 11:09

Podium voor talent in Jisp

JISP – Het concertenseizoen van de Concerten bij Kaarslicht in Jisp begint op zaterdag 28 september. Ook dit jaar treden er wederom gerenommeerde musici en jong talent uit binnen en buitenland op. Violist Niek Baar opent dit concertenseizoen samen met pianist Ben Kim.

Het podium is het eerste concert voor Niek Baar. Hij is de winnaar van het Nederlands Vioolconcours 2018, categorie Oskar Back.Niek maakte zijn debuut als solist op zestienjarige leeftijd met het Rotterdamse Philharmonisch Orkest. Hij bespeelt een viool gebouwd door Carlo Bergonzi uit 1729.

Baar treedt in Jisp op met de Amerikaanse pianist Ben Kim. Na het winnen van het ARD Concours in München kwam Ben onder internationale aandacht en begon zijn carrière een serieuze vorm aan te nemen. Niek en Ben worden het gouden duo genoemd. Ze brengen een programma spelen met onder anderen werken van Grieg, Svendsen en Chausson.

De deuren openen om 19.30 uur en het concert begint om 20.15 uur. In de pauze is er koffie, thee, fris of een glas wijn. Voor meer info: www.concertjisp.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl