Politie wil weten wie Lau is

16-03-2021 13:32

Politie wil weten wie Lau is

STREEK - Deze dinsdag staat bol van de opwinding over een mogelijk schietincident. Naast al die perikelen is de Amsterdamse recherche ook bezig met een zaak waarin een slachtoffer (22) valt te betreuren. Het gaat om een inwoner van Assendelft die vermoedelijk luisterde naar de bijnaam ‘Lau’.

De recherche gaat ervan uit dat de overleden man, die afgelopen vrijdag 12 maart 2021 op de Nico Broekhuysenweg werd aangetroffen, door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is daarbij enerzijds op zoek naar getuigen, maar wil ook meer weten over het leven van het 22-jarige slachtoffer dat woonde in Assendelft.

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven moet zijn gebracht. De recherche houdt er rekening mee dat hij niet op de Nico Broekhuysenweg, maar elders om het leven is gebracht. Voor zover nu bekend is hij voor het laatst in Assendelft gezien aan het begin van de nacht.


De recherche is ten behoeve van het onderzoek bezig met het in kaart brengen van het leven van het slachtoffer. Mensen die meer informatie hebben over de 22-jarige man uit Assendelft die vermoedelijk luisterde naar de bijnaam ‘Lau’, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie, al dan niet anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Dat geldt nadrukkelijk ook voor mensen die afgelopen donderdag op vrijdagnacht iets verdachts hebben gezien of gehoord nabij de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam Nieuw-West, nabij de Tuinen van West.

De recherche is bereikbaar met tips via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto: Inter Visual Studio / Vivian Tusveld

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl