Politiek woensdag centraal bij In de Ban van de Zaan

Gepubliceerd: 29-01-2019 8:01

Politiek woensdag centraal bij In de Ban van de Zaan

ZAANSTREEK - Oud-wethouder Ronald Hendriks, Vereniging Liberaal Wormerland en Remco Doorn, fractievoorzitter van Groen Links in Wormerland zijn woensdag 30 januari, tussen 20.00 en 22.00 uur te horen in het live-Zaanradioprogramma In de Ban van de Zaan.

Het duo wordt aan de tand gevoeld door Rob van Haarlem en Martin Blankman. Zo wordt er nagepraat over de raadsvergadering van dinsdag 29 januari waarin de onderwerpen gezondheidsnota en integrale aanpak sociaal domein prominent op de agenda staan.

Als de tijd het toelaat wordt ook het referendum over de Zaanbrug (komt dat er nou wel of komt het toch niet?) aan bod. De Zaanradio redacteuren hebben ook nog het nodige te verhapstukken over de schuldhulpverlening en polsen op dit punt de mening van de gasten. En de plannen rond de A7 staan op de agenda ter bespreking.

Live radio
Blijf op de hoogte van de Zaanse politiek en stem af op Zaanradio. Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether) In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook via internet gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl Of luisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 915 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl