POV door op ingeslagen weg

Gepubliceerd: 09-01-2022 10:01

POV door op ingeslagen weg

STREEK - Ook bij de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV) Zaanstad is de kogel door de kerk. De huidige fractievoorzitter van de POV Harrie van der Laan zal ook voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart dit jaar als lijsttrekker van Lijst 2 aan het front verschijnen.

Voor de Wormerveerder geen nieuwe positie want ook in 2018 bekleedde hij deze functie al met succes. In het kielzog van Van der Laan staan de huidige fractieleden van de POV Ton Brekelmans, Jaap Keijser en Perry van der Velden op de lijst.


Het was in 2010 toen de partij met Ton Brekelmans aan het hoofd voor het eerst in de raad verscheen. En dat bleef niet onopgemerkt want de partij wist zich op soms onorthodoxe wijze in de discussies te laten horen. Aansluitend werden in 2014 en 2018 vier zetels behaald. 

Zoals het politieke partijen betaamt sturen zij in deze fase van de strijd een persbericht uit. Daarin valt te lezen dat zowel de fractie als het bestuur er vertrouwen in hebben dat met Van der Laan de resultaten van de afgelopen jaren doorgezet kunnen worden. Onder het motto ‘Zaanstad verdient beter’ hoopt de POV in 2022 de groei van de partij te kunnen realiseren "met betrokken (kandidaat) raadsleden die zich tot het uiterste willen inzetten voor inwoners van Zaanstad.”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl