Pret in ‘aquabal’ bij Jongerenwerk

Gepubliceerd: 08-08-2018 9:08

Pret in ‘aquabal’ bij Jongerenwerk

ZAANSTAD – Afgelopen dinsdag had het Jongerenwerk van de Sociale Wijkteams Zuid/Nieuw-West/Rooswijk en Westerkoog in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad bij de locatie busbrug een springkussen en ‘aquaballen’ ingezet om de jeugd te vermaken.

De tropische warmte en het hoogtepunt van de vakantie-uittocht gooide qua opkomst een beetje roet in het eten, maar de kinderen die er waren vermaakten zich opperbest.

,,Zo die hebben er zin in”, lacht een van de begeleiders als tot slot twee grotere jongens met een snoekduik in het hart van de doorzichtige aquaballen verdwijnen. De warmte in de transparante bal waarmee je als in een reuzenrad jezelf al lopende voort kunt bewegen is enorm. Het duo werkt zich in het zweet en de bal schiet over het water. Lachen!

Het SWT biedt tot 2 september op diverse locaties in de Zaanstreek nog dit soort leuke sport- en spelactiviteiten. Deelname is gratis. Het programma van Sportbedrijf Zaanstad loop door tot 31 augustus. Meer info: sportbedrijfzaanstad.nl of swtzaanstad.nl

ZaanTV maakte een impressie. Kijk daarvoor op ZIGGO op kanaal 36 (Zaanstad), kanaal 45 (Wormerland) en via KPN op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream te volgen op www.rtvzaanstreek.nl


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl