Provinciale Statenverkiezingen centraal in Wij zijn Zaankanters Café

Gepubliceerd: 23-02-2019 9:02

Provinciale Statenverkiezingen centraal in Wij zijn Zaankanters Café

REGIO – ‘Zwevende kiezers’ kunnen tijdens het Wij zijn Zaankanters Café van 26 februari hun mening bepalen op welke partij ze gaan stemmen bij de komende Provinciale Statenverkiezingen van Noord-Holland. Op 20 maart mag het stemhokje opgezocht.

Namens de PvdA zal lijsttrekker Adnan Tekin aanwezig zijn. De van oorsprong Zaanse Emre Kanik vertegenwoordigt D66 en van GroenLinks wordt lijsttrekker Zita Pels verwacht. Voormalig wethouder van Zaanstad en lijsttrekker van de VVD in Noord-Holland Cees Loggen en Zaankanter Maikel Kat, nummer 5 van de nieuwe partij Code Oranje maken de lijst van sprekers compleet. Rob van Haarlem, politiek redacteur van Zaanradio, leidt het gesprek.

De politici kijken vooruit op de Provinciale verkiezingen en op welke onderwerpen zij direct en indirect invloed hebben. Denk aan woningbouw en het wel of niet bouwen in het groen. Infrastructurele vragen over de aanleg of verbreding van wegen of de inzet van openbaarvervoer.

Locatie
Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek en heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen. Daarom is de avond voor iedereen toegankelijk. Locatie is het café van Filmtheater De Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12. Inloop vanaf 19.30 uur. Tussen 20.00 en 21.00 uur worden de partijen aan de tand gevoeld.

Frequenties
Wie die avond andere plannen heeft, kan het debat de volgende avond terug horen in het politieke radioprogramma In de ban van de Zaan op Zaanradio. Zaanradio is in in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether hele Zaanstreek). In Wormerland is de kabelfrequentie 89,0 FM.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl