Rabo ClubSupport helpt mee doelen realiseren

04-09-2020 12:05

Rabo ClubSupport helpt mee doelen realiseren

STREEK - De sportclubs in onze streek hebben het zwaar. Dat is zorgwekkend. Want een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar 'we' elkaar sterker maken. Hoe waardevol is een club?

Met die vraag in gedachten investeert de RaboBank Zaanstreek met haar Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen. 'Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk' aldus een woordvoerder van de bank.

Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. 'Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om van elkaar te leren.'

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. Iedere club kan meedoen. 'Geef daarom duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!' is het advies.
Vul hier het formulier in

Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020 is mogelijk t/m 30 september.

Dit jaar stelt Rabobank Zaanstreek €100.000,- van haar winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. De leden bepalen hoe die winst over de clubs verdeeld zal worden.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl